Home Netherlands

Op Musicango kun jij ontdekken, welke interpreet in welke bands, of als solist met welke andere interpreten, wanneer en aan welke projecten gewerkt heeft. Je kunt ontdekken, wie in welke band als lid of sideman te vinden is en de muziekale biografie van een artiest met zijn verschillenden stijlen nagaan.

Om te beginnen wil ik mijn dank uitspreken aan allen die het project met raad en daad tot nu toe bijstaan.

In ons eigen belang … genezing begint in jouw hoofd – kanker is geen alternatief

muziek is iets erg leuks, ze neemt ons bij de hand, als de mensen ons verlaten en het gekke erbij is, dat ze ons weer naar de mensen terugbrengt … al misschien naar anderen … (W(W)S)

Het maakt niet uit aan welk kruis het leven ons vastnagelt. Het zal aan ons zijn en wij hebben alleen maar de mogelijkheid, het te accepteren. Het zal alleen aan ons zijn hoe positief wij ermee omgaan.

Het maakt niet uit hoe het weer vandaag is of ons eigen welzijn, het is toch beter dan elk medicijn al we tegen het leven zomaar naar hartelust schreeuwen kunnen, willen en zullen: “VANDAAG IS EEN MOOIE DAG!” – gewoon zomaar.

Als jullie willen helpen, deze site verder te ontwikkelen, zou dat gewoon supertof zijn. Tot nu toe is alles een one-man-show, maar door jullie kan het een bigband met kracht worden – contact: info@musicango.com. Ideeën zijn er genoeg. Het zou al leuk zijn, het plezier en het enthousiasme, die vele duizenden over de hele wereld elke dag aan onse site hebben, met elkaar te delen. De actieve deelname aan het muziekale wereldgebeuren meemaken en ook een beetje bij de ontwikkeling hiervan helpen – dit doet niet alleen maar een plezier aan de zaak op zich, maar kan heel wat pret in ons zelf opleveren.

Op dit ogenblik is de versie van deze site nog een beetje beperkt, omdat er nog zo’n 7000 albums verbonden moeten worden, die er al gedeponeerd zijn. Nieuwtjes moeten… en de verdere programmering… en facebook en twitter… en de kalender, …, de biografieën, …, natuurlijk ook de eigene hitparades, die niet verkoopgericht zijn, …, de downloads, … , de concerten en de caartjes, …, de T-Shirts en …

Jullie hebben niet voldoende tijd hiervoor, maar stellen de onuitputtelijke grote diversiteit van informatie van Musicango op prijs? Dan zal ik naar elke donatie aan de Bayerische Krebsgesellschaft e.V. uitzien!

Meer informatie hierover vinden jullie hier:

Bayerische Krebsgesellschaft

 

Spendenkonto der Bayerischen Krebsgesellschaft e.V.:

Bank für Sozialwirtschaft   Stichwort: Musicango

IBAN: DE02700205000007801700

BIC: BFSWDE33MUE

Fijne tijd voor jullie allemaal

Wolfgang (Wilbury) Scharfe

Schreibe einen Kommentar