Home Romania

Pe site-ul „Musicango“ poti sa descoperi in ce formatii/orchestre  activeaza un anumit muzician, cu ce alti interpreti sau muzicieni a colaborat , cand si la ce proiecte a participat. Poti de asemenea sa afli componenta anumitor formatii/orchestre, inclusiv muzicienii invitati, precum si biografiile muzicale ale diferitilor artisti.

In primul rind as dori sa multumesc tuturor celor care au ajutat cu fapte sau sfaturi la realizarea acestui proiect.

In ceea ce ne priveste…  Calea spre insanatosire incepe in mintea ta – Cancerul  nu este o alternativa

In schimb muzica este ceva divin, te  ia de mana atunci cind esti parasiti de oamenii din jurul tau, dar in acelasi timp – si aici  se petrece ceva deosebit– te apropie din nou de oameni… chiar daca poate de alti oameni decit cei pe care ii cunosteai pina acum… (W(W)S)

 

Nu conteaza ce cruce ne este scris sa purtam in viata. Aceasta cruce va trebui sa o purtam si nu putem decit sa o acceptam. Cit de bine ne impacam cu soarta noastra depinde doar de noi insine.

Chiar daca vremea este astazi mizerabila sau daca noi ne aflam intr-o astfel de stare, ajuta mai mult decit orice medicament dorinta si vointa de a striga: „AZI E O ZI MINUNATA!“, si aceasta doar asa, pentru ca vrem noi sa fie!

Ar fi o mare satisfactie daca ati participa la imbunatatirea si dezvoltarea acestui site. Deocamdata este vorba de un „One Man Show“, dar m-as bucura enorm daca ar deveni un „Big Band“… (contact la adresa de e-mail: info@musicango.com). Avem deja o multime de idei. Este fenomenal sa vezi cu cata bucurie si insufletire zilnic mii de  oameni comunica intre ei pe site-ul nostru. Participarea activa la o astfel de actiune  aduce nu numai bucurie, ci si o oarecare multumire sufleteasca.

In Germania actiunea este abia la inceput, mai trebuie sa interconectam 7000 albume, care sint deja salvate. Mai sunt de facut multe lucruri: programare, Facebook si Twitter, biografii, propriile piese muzicale, download-uri, concerte si bilete de concert, tricouri, s.a.m.d.

Nu aveti timp pentru  aceasta activitate, dar totusi apreciati multitudinea de informatii de pe „Musicango“? Atunci m-as bucura pentru orice donatie pentru Bayerische Krebsgesellschaft e.V (Asociatia Combaterii Cancerului).

Informatii detailate gasiti aici

Bayerische Krebsgesellschaft

 

 

Date bancare:

Spendenkonto der Bayerischen Krebsgesellschaft e.V.:

Bank für Sozialwirtschaft   Stichwort: Musicango

IBAN: DE02700205000007801700

BIC: BFSWDE33MUE

Schreibe einen Kommentar