Home Croatia

Na stranici Musiciango mozete otkriti koji Interpret je u kojim bendovima ili kao solist, nastupao sa kojim drugim interpretima. Mozete takodjer saznat kad je radio na kojim projektima. Mozete saznat koji interpret je bio u kojem bendu kao clan ili je nastupao samo kao gost. Takodjer mozete saznat musicku Biografiju interpreta.

Prvo se zelim zahvalit kod svih koji su ovom projektu sudjelovali i pomagali i dijelom i savjetom.

U vlastitoj stvari… zacjeljivanje pocinje u tvojoj glavi – Rak nije alternativa .

Glazba je nesto prekrasno, uzima nas za ruku kad nas ljudi napuste. Luda stvar u svemu tome je da nas vraca k ljudima, i ako mozda drugim…. (W(W)/S)

Nije bitno koji kriz nam zivot da da nosimo. Moramo ga nositi i to akceptirati. Koliko pozitivno se sa tim nosimo je do nas.

Nebitno kakvo je vrijeme danas, ili kako se osjecamo. Ipak je bolje nego svaki ljek kada se mozemo samo tako na zivot zaderati „DANAS JE PREKRASAN DAN“, eto samo tako !

Ako zelite pomoci ovu stranicu dalje izgradivati, bilo bi to super. Do sad je sve jedna one man show ali ako bi od toga mogla postat jedna big band sa snagom…. (kontakt: info@musicango.com). Ideja za to ima dovoljno. Prekrasno je dijeliti radost koju tisuce nasih korisnika preko cijelog svijeta imaju sa nasom stranicom. Aktivno sudjelovanje u muzickim zbivanjima na cijelom svijetu ne donosi samo radost na samoj stvari nego moze probuditi i radost u nama.

Trenutno su podaci jos malo nedoradeni. Trebalo bi jos oko 7000 Albuma spojiti koji su vec ostavljeni za datoteku.

Novosti se moraju…i dalje programirati i Facebook i Twitter.. I kalendar… Biografije..,naravno i vlastiti hitovi..Downloadovi.. Koncerti i karte..Majice za to…

Nemate vrijeme za ta spajanja datoteke, ali cijenite neprestano veliku kolicinu Informacija od Musicango?

Onda se radujem svakoj donaciji za Bayerische Krebsgesellschaft e.V.  (Bavarska zajednica za pomoc protiv raka) !

Vise informacija ce te naci pod:

Bayerische Krebsgesellschaft

 

Date bancare:

Racun od Bayerische Krebsgesellschaft e.V.:

Bank für Sozialwirtschaft   natuknica: Musicango

IBAN: DE02700205000007801700

BIC: BFSWDE33MUE

Lijepo vrijeme za sve vas

Wolfgang (Wilbury) Scharfe

Schreibe einen Kommentar